Friluftskvinder 2 - overnatning i skovbunden

At blive vækket af fuglesang og morgensolens første stråler ude midt i skoven – ingen billyde, ingen børn der kalder… det er simpelthen vidunderligt! Er du tryg ved at overnatte i shelter eller telt i organiserede omgivelser? Og er du moden til at rykke lidt længere ud i vildnisset? 

Kurset er henvendt til let øvede “udesovere” og udelukkende til kvinder – for der sker ofte ”noget” når kvinder løser opgaver og udfordringer sammen. Blandede kursushold kan noget… rene kvindehold kan noget andet. Vi får rig mulighed for at snakke om de plusser – og udfordringer – der er ved at være kvinde i friluftslivet hvor VI hugger brændet, VI laver bålet og VI brænder maden på, hvis det er det vi vil! 😉

Vi går mere i dybden med en række grundlæggende friluftsfærdigheder end vi gjorde på Friluftskvinder 1-kurset og du vil lære mere om at gøre dig det trygt og behageligt når du overnatter ude i naturen – væk fra shelterpladsen.

Vi kommer bl.a. igennem:

  • overnatning i telt eller bivuak i skovbunden – og bivuak-bygning
  • adgangsforhold og regler i naturen
  • bålnørderi
  • lækker mad på bål
  • intro til udesidning og aftentur i skoven
  • grej, udstyr og værktøj
  • hvordan du holder dig mæt, tør og varm
  • … og naturligvis en spandfuld rødvin og god snak omkring bålet


Kurset bliver fysisk aktivt, vi kommer til at skulle transportere vores eget og fælles grej ind til overnatningspladsen – omkring 500m. Det bliver sjovt, udfordrende, givende og sidst med ikke mindst – hyggeligt med god mad og godt selskab.

Kurset afholdes i Låenhus-skoven på nordsiden af smukke Mariager Fjord. Du skal forvente at dele bivuak eller telt med andre deltagere, men ønsker du at sove alene, finder vi også ud af det.

Pris – og det praktiske
Pris for kurset er 995 kr. inkl. moms pr. deltager.
Min. antal deltagere: 6
Max. antal deltagere: 10
Inkluderet i prisen er mad og ophold. Du skal selv medbringe sovepose og liggeunderlag, toiletgrej og ekstra tøj. Efter tilmelding får du tilsendt en nærmere pakkeliste – har du spørgsmål til det du skal have med, så sig endelig til.

Kursusleder er NaturMette – Mette Ósland Pedersen – en erfaren friluftskvinde, friluftsvejleder og naturformidler – KLIK HER for at lære mig lidt bedre at kende 😉

Deltagerkrav: Du skal kunne hjælpe med at bære fællesgrej (bare rolig, det er hverken meget tungt eller store mængder) foruden dit eget ca. 300m. Derudover almindelig sundhed og naturligvis at du er rask og symptomfri ifht. corona. Du forventes at have egen sovepose og underlag – hvis det kniber så kontakt mig 😉

Kontakt mig hvis I er en flok der gerne vil på tur 😉 

Når du tilmelder dig kurset accepterer du samtidig NaturMettes forretningsbetingelser.

lækker-bålmad