Til institutioner - dagtilbud og skoler

Har I brug for input til læreplanstemaet Natur, udeliv og science, så kontakt mig endelig for en snak om hvad vi kan finde på. Det kan både være fagligt kvalificerende,  eller mest for hygge og sjov 🙂 

Kurser for pædagogisk personale

20170905_111428

Jeg tilbyder forskellige kurser inden for læreplanstemaet “Natur, udeliv og science”. Det kan være specielt tilrettelagt for netop jer – ellers laver jeg kurser for både Grønne Spirer/Friluftsrådet og Naturvejledning Danmarks KribleKrable projekt. 

Grønne Spirer-kurser er gratis for institutioner med Friluftsrådets Grønne Spirer-flag – for andre koster det kun 1000,- for en hel kursusdag med aktiviteter, inspiration og fuld forplejning.

 

Sidemandslæring
- for personale MED børn

IMG_20201124_100952(1)

Sidemandslæring handler om at jeg kommer ud til jer i institutionen og laver et kursus skræddersyet til personale med nogle få børn pr. voksen. Det giver jer et kursus der foregår i jeres vante rammer og som tager udgangspunkt i de emner eller udfordringer netop I står med.

Sidemandslæring er “det nye sort” og det giver fantastisk god transfer ift. at implementere det lærte i dagligdagen.

Arrangementer for børn og voksne

Har I brug for nye indspark til naturaktiviteter med børnene – eller bare lyst til et arrangement med læring og leg i naturen? 

Det kan være bål, det kan være skovløb, kriblekrable-aktiviteter eller noget helt 4. 

Kender I måske gårdnissen på Låenhus? Han er en værre drillepind, men sjov at møde i skoven 😉