Sanketur og bålmad – fælles madlavning og hygge ved bålet

Det at tilberede mad i fællesskab og spise sammen er en urgammel tradition – og på denne tur er der fuldt blus på fællesskab, hygge og samarbejde når I tager på sanketur og bagefter laver lækker mad på bål.

Vi starter med en ”sanketur” i skoven, d.v.s. vi går på jagt i naturen efter spiselige planter mm. – hvad vi finder afhænger af årstiden og området vi går i.

Under turen får I gode historier og brugbar viden om det vi støder på, og vi samler naturligvis ind til efterfølgende madlavning.

Madlavningen foregår på bål og vi kommer til at eksperimentere med forskellige måder at lave mad på – med forskelligt grej og bl.a. de spiselige ting vi har fundet på sanketuren.

Til sidst dækker vi et hyggeligt bord, og spiser sammen mens bålet knitrer.

Praktiske informationer

Varighed: 4 timer

Turen tilbydes i perioden fra 1. april til 15 oktober.

Arrangementet kan foregå forskellige steder i skoven, alt efter jeres ønsker. Det kunne være i Max Heniushytten i Rebild Bakker eller på en af de andre offentlige bålpladser rundt om i skoven.

Pris v. 15 pers 800 kr./pers. Pris v. 30 pers 700 kr./pers.

Prisen er inkl. bruge af grej, ingredienser til madlavningen samt øl, vin eller sodavand, og kan variere alt efter menuen.

Alle priser er ekskl. moms.

For information eller booking
Kontakt Mette Ósland på 30 29 26 02 eller metteosland@gmail.com

70224289_663281120822955_5903155145004285952_n
20190907_124452