Juleture for børnehave-nisser

Arrangement 1:
Drillenissen der blev en skovnisse

Kom med på tur i Låenhus-skoven, hvor vi skal hygge ved bålet… men hov, der er sket noget! Drillenissen PillePalle Pilfinger har gemt vores brænde – sikke noget! Hør PillePalles historie og kom med på jagt efter ledetråde i skoven. Vi skal gå efter kort, løse opgaver – finde brændet og til sidst lave bål i fællesskab, så vi kan riste æbleskiver og varme kakao.

En hyggelig tur for de lidt større børnehavebørn, 4-6 år.
Traveturen er på ca. 2 km.

Arrangement 2:
Kom i lære på nisseskolen
Turen går til Låenhus, hvor vi træder ind på Nisseskolen – her skal børnene lære at være nisser. Vi skal lege, lære at bevæge os i skoven, bygge huler til vores nissevenner, lave julegaver af naturens materialer og hygge på bedste nissemanér.

En hyggelig dag i nissernes tegn, der foregår delvist indenfor på Låenhus.
Egnet for alle aldergrupper i børnehaven.


Stedet er som udgangspunkt Låenhus
der ligger nær Hobro, men har I selv et egnet sted kan nisseskolen flyttes mod en yderligere betaling til kørsel samt 400 kr. til ekstra forberedelse. Kontakt mig hvis det er interessant – jeg er generelt ret medgørlig 😊 Tidsrummet er mellem 9 og 12, men kan rettes til, så det passer ind i jeres dagsplan – og vil I gerne blive i skoven når vi er færdige, er det også en mulighed.

Prisen er for en gruppe på op til 25 børn foruden personale og inkluderer varm kakao og æbleskiver samt aktivitetsmaterialer. Har I flere børn i gruppen kan det være en mulighed at booke to arrangementer og ellers er der en yderligere deltagerpris på 30 kr. pr. børnenissenæse.

Turene kan bookes alle hverdage mellem 14. november og 16. december – og dagene bookes efter først til mølle-princippet. Kontakt mig endelig for yderligere info på: metteosland@gmail.com

Når du tilmelder dig arrangementet accepterer du samtidig NaturMettes forretningsbetingelser – læs dem her!