Planlagte ture og kurser

Frisk på en udfordring og har du lyst til at prøve noget nyt – og er du kvinde? Kom med på basis-friluftskursus for “absolute beginners”! 

Kurset afholdes på Møldrup bål- og aktivitetsplads – en dejlig shelterplads i det sydligste Rold Skov med adgang til toilet og bålhytte. Vi går en tur og sanker urter naturen – og bruger dem til at krydre bålmaden med – vi snakker om grej, hvordan du holder varmen og de udfordringer man kan have som kvinde i friluftslivet… mens vi drikker et glas rødvin eller to.

Kursusdatoer – efterår 2020: 
15.-16. august
5.-6. september 

Er du klar til nye udfordringer og en nat i skovbunden? Friluftskvinder 2-kurset er for dig der allerede har sovet i shelter og har prøvet at lave mad på bål og nu gerne vil tage friluftslivet et skridt videre.

Kurset afholdes i Låenhus-skoven øst for Hobro, og udover en dejlig nat i telt eller bivuak i skovbunden går vi mere i dybden med båltænding, færdslen i skoven, lidt mere avanceret bålmad samt en introduktion til udesidning og det “at være” i skoven.

Kursusdatoer – efterår 2020: 
12-13. september

Sankekursus i skov og have

hyben-sankekursus-naturmette

Er du nysgerrig efter at vide hvad du kan finde af spiselige ting og sager i naturens spisekammer? Så tag med på intro-sankekursus, hvor vi traver en tur og samler planter og bær hvorefter vi laver lækker mad af det indsamlede + lidt tilkøbte ingredienser.

Traveturen foregår i Låenhus-skoven, tilberedning, hygge og spisning foregår i en hyggelig halv-vild have i Valsgaard.

Der er mere info og datoer på vej 😉 

Hyggelig tur i skoven, hvor vi lader børnene føre an. Hvor vi kommer hen på turen vil vise sig – men vi ender ved Låenhus, hvor vi tænder et bål og hygger med en kop varm kakao, en pølse på pind eller noget andet guf.

Vi starter ved Låenhus Naturskole, og går ned i skoven og kigger på det vi kommer forbi undervejs 😉

Turdatoer efteråret 2020:
13. oktober kl. 10-13 (efterårsferien)
15. november  kl. 10-12 og kl. 15-17