Far vild med vilje - oplev skoven fra en ny vinkel!

Tag børn eller børnebørn med ud til skoven og lad dem føre an – så ser vi hvor vi ender. Vi har tidligere lavet “Far -vild” ture i Rold Skov – denne gang foregår det i Låenhus-skoven ved Mariager Fjord. Men bare rolig – vi farer ikke mere vild end at vi vi nok skal komme hjem igen, jeg kender skoven som min egen bukselomme efterhånden 😉

Programmet er enkelt – vi mødes ved Låenhus Naturskole… og slipper ungerne løs og lader dem lede vejen. Så ser vi hvad vi finder undervejs, hvilke steder vi stopper og hvad vi oplever. Efter skovturen går vi tilbage til Låenhus, hygger med at hugge brænde og lave et bål, så vi kan varme kakao og kaffe – måske bager vi et snobrød eller en anden lille bålsnack. 

Far-vild-turene varer ca. 2 timer, give and take, inkl. bålhygge. 

Suppe-tur: Her farer vi vild “som vi plejer” hvorefter vi kommer tilbage og laver en omgang lækker bålsuppe, bager pandebrød med urter, hvis vi finder nogle og hygger ved bålet. 

Det er en helt speciel oplevelse at gå uden for stierne i skoven…
Du oplever skoven på en anden måde og falder over det ene eventyr efter det andet… små ting, som fra oven ser ud af ingenting, men som bliver fantastiske når du kigger nærmere på det. Går du på stierne bruger du din energi på at følge stien – eller måske bruger du dit krudt på at snakke eller høre musik – når du “farer vild med vilje” bruger du dit krudt på at lægge mærke til omgivelserne… og det er fedt! 😀

Pris – og det praktiske:

  • Pris for almindelige ture: 40 kr. pr. deltager inkl. bålhyggesnack. Kræver ikke tilmelding, I betaler blot når I kommer.
  • Pris for suppe-tur: 85 kr. pr. deltager inkl. suppe og brød. 
  •  
  • Turene starter og slutter ved Låenhus Lejrskole, Låenhusvejen, 9500 Hobro
  •  

Når du tilmelder dig arrangementet accepterer du samtidig NaturMettes forretningsbetingelser – læs dem her!